Popularna voditeljica

Potpuna nova Oprah Winfrey: Inspirativna transformacija uz lijekove i tjelovježbu

Autor: Žene.ba
Potpuna nova Oprah Winfrey: Inspirativna transformacija uz lijekove i tjelovježbu
Foto: Agencije

Oprah Winfrey, legendarna voditeljica i medijska ikona, posljednjih mjeseci izaziva divljenje javnosti svojom transformacijom koju je postigla gubeći višak kilograma. Nakon dugogodišnje borbe s težinom, Oprah je konačno pronašla svoj put do zdravlja, a sve zahvaljujući kombinaciji lijekova i posvećenosti tjelovježbi.

Mediji su nedavno ulovili Oprah ispred teretane u Santa Barbari, gdje je u opuštenoj odjevnoj kombinaciji - plavim tajicama i majicom dugih rukava - pokazala svoj novi izgled. Nakon intenzivnog vježbanja, u društvu prijateljice, nagradila se opuštajućom kafom.

Oprah je priznala da je uz pomoć neimenovanog lijeka izgubila impresivnih 30 kilograma. No, svjesna je da zdrav život ne ovisi samo o lijekovima. Naglasila je važnost uravnotežene prehrane i redovnog vježbanja kao ključnih elemenata svoje transformacije.

"Činjenica da postoje lijekovi koji se mogu dobiti na recept, a koji pomažu održavati zdravu težinu, čini se kao veliko olakšanje, kao poklon, a ne nešto što bih trebala skrivati i zbog čega bih bila izvrgnuta ruglu. Gotova sam s ponižavanjem drugih, a posebno sebe same", izjavila je Oprah za People nedavno.