Celebrity

Potvrđeno je ko će Meghan Markle otpratiti do oltara

Autor: Žene.ba

Dugo se nagađalo hoće li to biti njezin otac ili neko drugi, a sada se napokon potvrdila istina

Veliki dan u za kraljevsku obitelj sve je bliže, a riječ je o vjenčanju Meghan Markle i princa Harryja. Kako su se lomila koplja oko toga ko će mladneku odvesti do oltara, čast je ipak pripala njezinu ocu, Thomasu Markleu. Osim što je potvrđeno kako će ju otac na veliki predati budućem suprugu, jutros je potvrđeno kako će i njezina majka, Doria Ragland, također doći na vjenčanje 19. svibnja.

Roditelji buduće vojvotkinje u London će stići tjedan dana prije velikog događaja kako bi upoznali buduću obitelj i zeta, a svi su uzbuđeni oko prvog susreta. Iako će Thomas za dva tjedna prvi puta vidjeti Harryja i ostatak kraljevske obitelji, majka Doria budućeg zeta već upoznala lani u rujnu kada je par bio u Torontu.

Također, na sam dan vjenčanja, Meghan će u društvu majke putovati u automobilu do dvorca Windsor, odnosno do kapelice St. George gdje će se održati dugoiščekivana ceremonija, a prilikom dolaska, Meghan će preuzeti otac Thomas te ju u vjenčanici otpratiti do oltara i predati budućem suprugu.

Story.hr