Velika obožavateljica

Poznata filmska zvijezda odmjerila teniske vještine sa Novakom Đokovićem

Autor: Žene.ba
Poznata filmska zvijezda odmjerila teniske vještine sa Novakom Đokovićem
Foto: Charlize Theron

Charlize Theron bila je domaćin teniskog turnira slavnih Desert Smash, gdje je, osim organizacije događaja, pokazala i svoju strast prema tenisu. Turnir je održan s ciljem prikupljanja sredstava za podršku njezinoj dobrotvornoj organizaciji Africa Outreach Project. Uz sve to, glumica se aktivno uključila u sportski duh događaja, sudjelujući u teniskim izazovima i pokazujući svoju podršku turniru koji je privukao pažnju zaljubljenika u tenis i humanitarne akcije.

''Očekujem nevjerovatan turnir jer nam dolaze ljudi koji stvarno znaju kako igrati ovu igru. Dakle, danas bi mogao nastati pravi nered na terenu, ali uspjet ćemo", izjavila je Charlize Theron uoči početka turnira Desert Smash. Sav prikupljeni novac na ovom događaju ide mladima u Južnoj Africi, kojima njezina dobrotvorna udruga već godinama pruža podršku. Uz organizaciju, slavna glumica je također sudjelovala u teniskim izazovima te zaigrala i s poznatim teniserom Novakom Đokovićem.

Novak Đoković, jedan od najuspješnijih tenisera u historiji, iznenadio je sudionike Desert Smash turnira kao poseban gost. Pojavivši se usred mečeva holivudske glumice, ATP prvaka Francesa Tiafoea, komičarke Yvonne Orji i dvostruke pobjednice Grand Slama Victorije Azarenko, Đoković je dodatno začinio događaj. Njegov dolazak posebno je oduševio Charlize Theron, koja je imala priliku zaigrati s ovim teniskim velikanom.

"Dakle, gdje želiš stajati?" upitao ju je Novak Đoković prije prvog servisa, a Charlize Theron mu je s osmijehom odgovorila da zapravo ne zna što radi. U šali je dodao da je došao kao gost, ali ga je glumica "natjerala na posao". Nakon meča, fotoreporteri su uhvatili njih dvoje nasmijane i vidno raspoložene, čak su se i zagrlili u jednom trenutku.