Uprkos neslaganjima

Princ Harry i Meghan Markle poslali poruku podrške Kate Middleton nakon njene dijagnoze

Autor: Žene.ba
Princ Harry i Meghan Markle poslali poruku podrške Kate Middleton nakon njene dijagnoze
Foto: X

Princ Harry i Meghan Markle poslali su poruku podrške Kate Middleton samo nekoliko sati nakon što je otkriveno da ima rak.

"Želimo zdravlje i ozdravljenje za Kate i porodicu, i nadamo se da će to moći da urade privatno i u miru", rekli su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa u saopštenju u petak.

Harry i Markleova izjava dolazi nakon što je Middleton mračno objavila da joj je dijagnosticiran rak nakon planirane operacije u januaru.

"Željela sam da iskoristim ovu priliku da vam se lično zahvalim za sve divne poruke podrške i za razumijevanje dok sam se oporavljala od operacije", rekla je ona u video poruci koju je snimio BBC Studios.

Princeza od Velsa rekla je da je to bilo "nekoliko nevjerovatno teških mjeseci" za nju i njenu porodicu, ali je "veoma zahvalna" medicinskom timu koji se pobrinuo za nju.

"U januaru sam bila podvrgnuta velikoj operaciji abdomena u Londonu i tada se mislilo da je moje stanje nekancerogeni", objasnila je ona. “Operacija je bila uspješna. Međutim, testovi nakon operacije su otkrili da je rak bio prisutan."

Midltonova je rekla da joj je medicinski tim savjetovao da se "podvrgne kursu preventivne hemoterapije", za koju je rekla da je sada u ranoj fazi.