Celebrity

Princ William javno dokazao da ne podnosi bratovu suprugu

Autor: Žene.ba
Princ William javno dokazao da ne podnosi bratovu suprugu

Meghan Markle i Kate Middleton u posljednje vrijeme pod budnim su okom medija zbog navodne svađe koja vlada među njima, a koja je kriva i za loše odnose između njihovih parnera, braće prinčeva Williama i Harryja. Kada su se svi četvero zajedno pojavili na božićnoj misi, osmijesima su pokazali kako su odnosi među njima dobri, no sada je u javnost isplivao video koji dokazuje kako možda ipak nije tako.

https://www.instagram.com/p/Br0AN6uh65E/?utm_source=ig_embed

Videozapis na jednom od obožavateljskih Instagram profila britanske kraljevske obitelji pokazao je neobičan potez princa Williama od kojeg bi malo tko očekivao tako nešto. Naime, Meghan mu se u jednom trenutku obratila dok su hodali, no on ju je potpuno ignorirao i nastavio popravljati šal koji je nosio oko vrata. Zatečena Meghan pokušala je prikriti ovaj događaj pa je gledala pred sebe i više mu se nije obraćala.

 | Author: Profimedia

Čim joj se priližila njegova supruga, vojvotkinja Kate, Meghan je počela razgovarati s njom, ne bi li popravila situaciju i izgledala profesionalno. Sudeći po ovom događaju, osmijesi na licima članova kraljevske obitelji bili su samo maska.

Story.hr