Celebrity

Princ William je bio ludo zaljubljen u drugu ženu kada je upoznao Kate

Autor: Žene.ba
Princ William je bio ludo zaljubljen u drugu ženu kada je upoznao Kate

Iako njihova ljubavna priča zvuči kao bajka, princ William i Kate Middleton također su tijekom svoje veze nailazili na brojne poteškoće.

Srećom, svi njihovi problemi dogodili su se puno prije nego što su stali pred oltar 2011. godine i sada je sve to iza njih.

No sada su isplivali još neki detalji o Williamovom ljubavnom životu koji se tiču i Kate.

Naime, netom prije nego što je William na fakultetu upoznao svoju buduću suprugu, bio je u "strastvenoj vezi" sa svojom prijateljicom iz djetinjstva Arabellom Musgrave, kako je u biografiji "William and Harry: Behind the Palace Walls" otkrila ekspertica za kraljevsku obitelj Katie Nicholl.

Arabella je bila dio takozvane "Glosse Posse" škvadre, koju su činili najbliži prijatelji prinčeva Williama i Harryja, te je dobivala pozivnice za sve tulume koje su prinčevi priređivali u podrumu kraljevskog imanja Highgrove. A na jednom od tih tuluma William je primijetio da je njegova prijateljica iz djetinjstva "procvjetala".

"Dok je Arabella šetala prostorijom, William je morao pogledati dvaput kako bi se uvjerio da je to zaista ona. Arabella je procvjetala u prekrasnu djevojku zbog čega se zapitao kako je do tada nije primijetio", piše u biografiji.

Rezultat slika za Arabella Musgrave

Pitate se što se zatim dogodilo?

"Plesali su i pili do ranog jutra, a kada je Arabella otišla spavati, za njom je otišao i princ William. To je bio početak strastvene romanse i njih dvoje su cijelo to ljeto proveli zajedno", napisala je Nicholl.

Rezultat slika za Arabella Musgrave

Njihova veza postala je toliko ozbiljna da je William za nju rekao i svom ocu od kojeg je dobio blagoslov. A kada je te jeseni otišao na fakultet, Arabella mu je toliko nedostajala da je navodno razmišljao o odustajanju od školovanja i povratku kući samo kako bi provodio vrijeme s njom. No onda je u njegov život ušla Kate Middleton.Rezultat slika za Arabella Musgrave

Njih dvoje upoznali su se na Williamovoj prvoj godini fakulteta i ona ga je potaknula da ne odustane od školovanja, prenosi The Sun. Na drugoj godini William i Kate su počeli živjeti zajedno, a sve ostalo je historija.

A ako vam je žao Arabelle, ne brinite se, i ona je ponovno pronašla ljubav. 2014. godine udala se za Georgea Galliers-Pratta i trenutno radi kao voditeljica PR odjela modne kuće Gucci.

Index.hr