Kućno liječenje

Princeza Kate Middleton izašla iz bolnice

Autor: Žene.ba
Princeza Kate Middleton izašla iz bolnice
Foto: Instagram

Kate Middleton, princeza od Walesa, izašla je iz bolnice u kojoj je bila na operaciji abdomena, nakon koje se još dva tjedna oporavljala u toj privatnoj klinici u Londonu.

"Princeza od Walesa vratila se u Windsor, gdje će se oporavljati od operacije. Dobro se oporavlja. Princ i princeza žele zahvaliti cijelom timu u londonskoj klinici, posebice posvećenim zaposlenicima koji su pružili svu potrebnu njegu", poručili su iz palače Kensington.

Osim toga, dodali da je porodica zahvalna na svim dobrim željama. Iako sada odlazi na kućnu njegu, ne očekuje se da će se Kate pojaviti na svojim dužnostima u javnosti prije Uskrsa.

Podsjetimo, Kate je 16. januara podvrgnuta abdominalnoj operaciji, a prije svoje operacije prostate u posjetu joj je bio kralj Charles III.

Njena djeca, princ George (10), princeza Charlotte (8) i princ Louis (5), nisu je posjetila u bolnici, a kraljevska obitelj poručila je da to nikad nije ni bilo u planu jer im "žele pružiti osjećaj normalnog djetinjstva" i držati ih podalje od svjetla reflektora u ovim trenucima.