Celebrity

Procurio životopis Meghan Markle: Otkrila visinu, težinu, ali i neobične talente

Autor: Žene.ba
Procurio životopis Meghan Markle: Otkrila visinu, težinu, ali i neobične talente

Vojvotkinja nije oduvijek uživala u finansijskom blagostanju. Naime, prije nego se udala za princa Harryja, Sussexa Meghan Markle se, baš poput nas običnih smrtnika, borila za pronalaženje poslovnih angažmana.

Bivša glumica je uz molbe za posao redovno slala i životopis koji je sada ugledao svjetlost dana i otkrio brojne detalje o vojvotkinji. Pa čak i one pomalo neobične.

[embed]https://twitter.com/TheSun/status/1071094639766224897[/embed]

Lijepa Amerikanka, koja je u vrijeme kada je pisan životopis imala otprilike 24 godine, otkrila je da je visoka 167,5 cm, ali i teška 51 kilogram.

Meghan je istaknula da izvrsno govori španjolski i francuski jezik, dok engleski govoriti na čak tri naglaska - južnjačkom, argentinskom i francuskom. Priznat ćete, to je vještina koja bi svakom glumcu dobro došla. Osim toga, zna plesati balet, step i jazz.

No, mnoge je zaintrigirala činjenica da je vojvotkinja posebno talentirana za kickboxing. Jedno je sigurno, njoj se nitko ne bi želio zamjeriti.

Podsjetimo, vojvotkinja nikada nije skrivala da obožava i fitnes i jogu. Čini se kako se ona zbilja drži one stare "u zdravom tijelu, zdrav duh".

Index.hr