Filmski festival u Torontu

Prvi put u javnosti poslije razvoda: J. Lo mamila poglede u prozirnoj kreaciji

Autor: Žene.ba
Prvi put u javnosti poslije razvoda: J. Lo mamila poglede u prozirnoj kreaciji
FOTO: Profimedia

J. Lo svojim modnim izdanjima uvijek uspije iznova oduševiti i iznenaditi jer koliko god bili sigurni da znamo koji je njezin stil, uvijek nas zadivi nekim novim stilskim osvježenjem.

Ovog je puta zablistala u lepršavoj blijedoružičastoj haljini od organske svile koju je osmislila kreativna direktorica modne kuće Chloé Chemena Kamali za jesensku kolekciju 2024.


Haljina, koja je prozirna na području vrata i dekoltea, odisala je eteričnom ženstvenošću, s kaskadnim volanima i opuštenom, lepršavom siluetom koja je divi omogućavala graciozno kretanje na crvenom tepihu.

Međunarodni filmski festival u Torontu prvo je pjevačičino javno pojavljivanje nakon njezinog nedavnog razvoda od Bena Afflecka. Njezino prethodno izdanje na tom festivalu bilo je potpuno suprotno od ovoga: Lopez je na crveni tepih došla u, kako je mnogi nazivaju, osvetničkoj haljini za premijeru filma "Unstoppable", koji je koproducirao Affleck.


Mnogi su tvrdili da je Jennifer Lopez prestara za predivnu svjetlucavu haljinu, ali s tim se nikako ne možemo složiti, prenosi zadovoljna.hr

Ovu je, pak, romantičnu kreaciju nadopunila bijelom clutch torbicom i luksuznim nakitom Sabayasachi – visećim dijamantnim naušnicama i efektnim prstenjem.

Odabirom obuće također je pomalo iznenadila, umjesto u štiklama, pojavila se u krem čizmama.