Nakon osam mjeseci braka

Radosne vijesti: Vanessa Hudgens i Cole Tucker pozdravljaju novog člana porodice

Autor: Žene.ba
Radosne vijesti: Vanessa Hudgens i Cole Tucker pozdravljaju novog člana porodice
Foto: Agencije

Velike vijesti stižu iz porodice glumice Vanesse Hudgens i njenog supruga, bejzbolskog igrača Colea Tuckera! Nakon osam mjeseci braka, par je konačno dočekao svoje prvo dijete, čime su porodičnu sreću upotpunili na najljepši mogući način.

Fotoreporteri su zabilježili sretne trenutke roditelja sa svojom novom prinovom dok su izlazili iz porodilišta, no detalji o spolu djeteta još nisu procurili u javnost.

Vanessa je svoju trudnoću javno potvrdila na dodjeli Oscara u Los Angelesu, potvrdivši tako ono što se već neko vrijeme šuškalo. Ova vijest nije iznenadila mnoge jer su glasine o dolasku bebe počele kružiti još tokom njihovog vjenčanja.

Glumica koja je postala poznata ulogom Gabrielle u serijalu "High School Musical" i njen suprug Cole upoznali su se na neobičan način sredinom pandemije koronavirusa 2020. godine, učestvovanjem na grupnoj meditaciji putem Zooma. Njihova veza službeno je potvrđena u novembru iste godine, a Hudgens je kasnije izjavila da je odmah znala da je Cole prava osoba za nju.

Tri godine kasnije, par se zaručio.

"Iako smo razgovarali o braku, nisam očekivala da će se toliko brzo dogoditi. Prosidba me zaista iznenadila, plakala sam od sreće", podijelila je Hudgens u intervjuu za magazin People. Njihovu zaruku su potvrdili objavom na društvenim mrežama, ističući svoju sreću i uzajamnu ljubav.

Osim uspjeha na profesionalnom planu, Vanessa i Cole sada uživaju u ulozi roditelja, otvarajući novo poglavlje u svojem životu i zajedničkoj porodici. S obzirom na njihovu ljubavnu priču i sretnu vezu, sigurno je da će biti fantastični roditelji svojem djetetu, koje je dočekano s toliko ljubavi i radosti.