Celebrity

Raskošna vjenčanica samo je dio vjenčanja Heidi Klum

Autor: Žene.ba
Raskošna vjenčanica samo je dio vjenčanja Heidi Klum

Manekenka Heidi Klum jučer se udala za 17 godina mlađeg gitarista Toma Kaulitza. Večer prije same ceremonije koja se održala na talijanskom Capriju proveli su partijajući u društvu najužeg kruga ljudi. Za tu priliku Klum je odjenula čipkastu haljinu koja ističe njenu vitku liniju, dok je za razmjenu zavjeta čuvala spektakularnu kreaciju.

Riječ je o haljini koja izgleda kao da je stigla ravno iz bajke, a koje se ne bi posramile ni moderne princeze. Bijela haljina koja otkriva ramena kombinira retro detalje s modernim dizajnom. Predimenzionirani puf rukavi njen su glavni adut, a ukrašena je decentnim cvjetnim uzorkom. Za sam obred glavu je prekrila klasičnim velom, a točka na "i" su bile zlatne narukvice te romantična ogrlica koja jasno daje do znanja koliko je Heidi zaljubljena. Naime, na njoj piše "Tom".

Ceremonija je upriličena na luksuznoj stometarskoj jahti "Christina O.", na istoj onoj na kojoj se nekadašnja slavna prva dama SAD-a, Jackie O. Kennedy, udala za drugog supruga, grčkog milijardera Aristotla Onassisa. Inače, samo sedmica dana najma ove jahte košta preko pola miliona eura, a na njoj su dosad boravile brojne zvijezde, poput Franke Sinatre, Jackie Onassis, Grace Kelly, Marilyn Monroe i mnogih drugih.

Može primiti 250 gostiju koji na njoj mogu uživati u spektakularnom bazenu ukrašenom mozaikom, kristalnoj dvorani, wellnessu, pa čak i u kinu, ali i mnogim drugim sadržajima.

Očaravajuće cvjetne dekoracije, luksuzan ambijent i vrhunska posluga imaju i svoju cijenu pa je tako izvor blizak paru otkrio kako će troškovi njihovog vjenčanja iznositi oko 3 miliona dolara.

Podsjetimo, par je krajem veljače prvi put razmijenio zavjete, i to u Las Vegasu.

Dok je njoj ovo treći brak, Tomu je drugi. Naime, Heidi je od 1997. do 2002. bila udana za australskog glumca Rica Pippina, a potom se tri godine kasnije udala za pjevača Seala. Njihov brak je trajao devet godina i dobili su četvero djece, dok je s bivšim dečkom, talijanskim biznismenom Flaviom Briatoreom dobila kćer.

Tom je bio u braku tri godine s Riom Sommerfeld.

Index.hr