Iskreno o svemu

Rihanna o estetskim zahvatima, ljubavi prema A$AP Rockyju i planovima za treće dijete

Autor: Žene.ba
Rihanna o estetskim zahvatima, ljubavi prema A$AP Rockyju i planovima za treće dijete
Foto: Rihanna

Rihanna, jedna od najistaknutijih muzičkih ikona modernog doba, nedavno je pokazala svoju iskrenost u intervjuu u kojem je otvoreno razgovarala o majčinstvu, svom izgledu te planovima za estetske zahvate.

U nedavnom intervjuu za Interview Magazine, Rihanna je, na pitanje koji estetski zahvat bi učinila za 10 godina, otkrila da joj se čini da je deset godina predugo, te izjavila da u bliskoj budućnosti planira podvrgnuti se jedinom estetskom zahvatu koji je zanima - podizanju grudi.

"Želim da mi se grudi vrate tamo gdje su bile prije, više prema ramenima. Ne želim implantate, samo želim podizanje grudi", rekla je slavna pjevačica, te dodala dodala: "Nisam dovoljno istražila da bih znala sve detalje, ali čula sam da postoji mogućnost ožiljaka nakon zahvata. S tim sam se pomirila, ali ne želim se podvrgnuti drugim operacijama. Na primjer, ne želim zatezanje trbuha jer ne želim promijeniti svoj pupak ili imati ožiljke na trbuhu", istakla je pjevačica. Iako nije poznato je li ikada išla na estetske operacije, priznala je da se boji ideje odlaska pod nož. Godinama su kružile spekulacije da je operisala nos, no ona to nikada nije potvrdila javno.

View this post on Instagram

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

U spomenutom intervjuu dotakla se i majčinstva te toga kako trudnoća može uticati na izgled tijela.

"Celulit u trećem tromjesečju nije šala. Odjednom vidiš višak koji dolazi s mjesta za koja niste ni znali, a sve je u bedrima, jer bedra nose težinu djeteta i maternice", kazala je Rihanna. Jedino što je stvarno htjela biti u životu je majka i to joj se i ispunilo. Sada ima dva dječaka s reperom A$AP Rockyjem, jednogodišnjeg RZA i 8-mjesečnog Riot Rosea.

View this post on Instagram

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Rihanna je otkrila da je A$AP Rocky divan otac koji nikada nije izbjegavao roditeljske obaveze.

"Kada mijenja pelene, stavi majicu preko nosa, to je vrlo smiješno", otkrila je. Bez pandemije proteklih godina, ne bi imali toliko vremena za povezivanje zbog obveza. No, odmah su znali da žele biti roditelji. "Kada neko vidi pravu tebe, vjeruje u tebe i smatra te dostojnom majkom njihove djece, to je nevjerovatan osjećaj", zaključila je.

Bez obzira na nestrpljivost obožavatelja za njenim povratkom muzici, Rihanna je izjavila da još uvijek nema pjesama, samo vizualne koncepte nadajući se da će ih odvesti na novi muzički put.

"Sada mi se čini da mozak radi unazad. Obično prvo imam muziku, a onda ona inspiriš sve vizualne elemente. Sada imam vizualne ideje, ali još uvijek nemam pjesme za njih. Možda je upravo to ključ uspjeha ovaj put. Možda će me vizualne ideje voditi do pjesama koje trebam stvoriti", rekla je pjevačica.