kombinacija okusa

Rođendanska torta Maje Šuput izgleda kao remek-djelo

Autor: Žene.ba
Rođendanska torta Maje Šuput izgleda kao remek-djelo
FOTO: Instagram

U životu Maje Šuput prvi dan jeseni bio je rezerviran za slavlje. Slavio se 45. rođendan pjevačice koja je svjećice na torti ispuhala u društvu svojih najmilijih, supruga Nenada Tatarinova i sinčića Blooma.

Kakav dan, napisala je pjevačica ispod objave na Instagramu povodom rođendana, a jedan od detalja koji nije mogao proći neprimijećeno je i Majina rođendanska torta koja je izgledala kao pravo remek-djelo.

Za izradu torte zaslužna je mlada Erika Šarić, vlasnica obrta Laferi iz Sinja, čije torte mnogi odabiru za velike trenutke u svojim životima, prenosi zadovoljna.hr

Erika je svoj hobi i strast prema slastičarstvu u posao pretvorila tijekom izolacije u vrijeme pandemije. S obzirom na to da nismo mogli napuštati domove, Erika je napravila rođendansku tortu za svoju sestru koja je izazvala oduševljenje njezinih voljenih koji su joj onda dali vjetar u leđa da nastavi.

I nastavila je, usavršila svoje vještine, eksperimentirala s različitim tehnikama i danas je tu gdje je. Njezine torte dio su najljepših proslava, a Erika nam je otkrila malo više detalja o slastici uz koju je slavila Maja Šuput.

View this post on Instagram

A post shared by majasuput (@majasuput)

Majina torta je kombinacija dva okusa.

Prva polovica je bila slastičarska krema s mousseom od jagoda. Drugi okus, sočni biskvit s kremom pistacija obogaćen malim komadićima istih.

Za dekoraciju torte smo koristili svježe maline i jagode koje smo pričvrstili temperiranom čokoladom.

Na vrhu je bila fondant mašna koja je dala posebnu čar torti te ju dovela do izgleda pravog "slatkog" poklona, ispričala nam je Erika.

Odluka da torta izgleda kao poklon bila je jako spontana.

Iz Majinih fotografija na društvenim mrežama možemo vidjeti da pazi na detalje i uvijek radi sve sa stilom. Nije bilo puno dvojbe da torta mora biti decenta, a u isto vrijeme jako efektna što mislim da smo i uspjeli, priča Erika iza čijeg svakog djela stoji jako puno uloženog vremena, truda i neprospavanih noći.

Ali na kraju dana kad vidim sve pozitivne komentare i podršku svoje obitelji, pratitelja budem ispunjena za nove izazove, zaključuje Erika koja je tortom oduševila i pjevačicu. Osim izgledom, Maja je bila oduševljena i okusom što je Eriki jednako bitno.

Mlada Sinjanka jedna je od onih koja za sebe može reći da radi posao koji voli, a njezina ljubav prema slastičarstvu jasno je vidljiva iz svake torte koju napravi. Neke od njih možete vidjeti i na profilu na Instagramu.