Celebrity

Rosie Huntington-Whiteley sa četveromjesečnom bebom odlazi na posao, a pri tome besprijekorno obučena

Autor: Žene.ba
Rosie Huntington-Whiteley sa četveromjesečnom bebom odlazi na posao, a pri tome besprijekorno obučena

Na posao dolazi sa četveromjesečnom bebom, a pri tome besprijekorno obučena, našminkana i s odličnom frizurom. Glumica Rosie Huntington-Whiteley, rođena u Plymouthu u Velikoj Britaniji, u opis fotografije na svom Instagram profilu napisala je: „Zaposlena mama“, na kojoj je besprijekorno dotjerana i sa sinom Jacka Oscara.

https://www.instagram.com/p/BpC1oe8g0Z4/?utm_source=ig_embed

Za dan na poslu Victorijina anđelica se odlučila za sive hlače i sako u kompletu, dok je ispod mali, sivi, rebrasto pleteni džemperčić, koji malčice otkriva stomak. Ova novopečena mama odlučila se za kreacije s potpisom Georgine Alice. Alice je vlasnica i osnivačica „Georgia Alice Currie“, a rođena je na Novom Zelandu gdje je završila studij modnog dizajna. Komadi njene odjeće mogu se naći u buticima u Europi, SAD-u i Australiji, dok ih Rosie naprosto obožava.

Bijelim natikačama s izrazito visokom i tankom petom Rosie je odlučila upotpuniti ovu kombinaciju, a dolaze iz postolarske radnje Gianvito Rossi. Za ovaj outfit glumica je pokupila samo pohvale, a komentari nisu zaobišli ni njenog četveromjesečnog sinčića.

https://www.instagram.com/p/BpQB_eLnQfg/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BnYnJTnHpya/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BpSOF96h-Bm/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BpCdNhBDdVm/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BmtakqvH7rM/?utm_source=ig_embed

Azra.ba