Popularni glumac

Ryan Gosling otkrio: "Kćerke me vole samo kada pjevam i plešem, Barbie je njihov favorit"

Autor: Žene.ba
Ryan Gosling otkrio: "Kćerke me vole samo kada pjevam i plešem, Barbie je njihov favorit"
Foto: Ryan Gosling

Glumac Ryan Gosling nedavno je otkrio kako su mu kćerke Esmeralda i Amada, bile prisutne na snimanju filma "Barbie". Nadalje, iznio je da su bile s njim i na probi za dodjelu Oscara, što je za njih bilo prvo, iako neformalno, veliko javno okupljanje na koje su bile pozvane.

U nedavnom gostovanju u emisiji "The Tonight Show" koju vodi Jimmy Fallon, glumac Ryan Gosling bio je nevjerovatno otvoren i razgovorljiv o svojim kćerkama. Iako je gostovanje bilo planirano kako bi promovirao svoj novi film "The Fall Guy" s Emily Blunt, rasprava je prešla na temu filma "Barbie" zbog snažnih odjeka koje je ostavio.

Tako je Gosling otkrio da se za ulogu Kena pripremao uz svesrdnu pomoć svojih cura, supruge Eve Mendes i njihovih kćerji Esmeralde (9) i Amade (7).

''Došle su s mamom na generalnu probu za Oscare i pjevale iza pozornice Kenovu pjesmu bolje od mene. A i koreografiju poznaju u korak.'', rekao je glumac otkrivši da su cure često znale doći i na filmski set i koliko god su bile zainteresovane za sve što radi Barbie, toliko su bile nezainteresovane šta radi Ken.

"Moje kćerke su bile na setu dok smo snimali koreografiju za pjesmu 'I'm Just Ken'. Kako sam morao vježbati kod kuće, znale su tačno šta trebam raditi. Međutim, na snimanju je sve bilo izvan konteksta, tako da sam stvarno želio da dođu na probu za dodjelu Oscara i dožive nastup u cjelini s kostimima. To im je zapravo bilo prvo veliko javno okupljanje na kojem su bile."

Iako se družio sa svojom suprugom i kćerkama na probi za dodjelu Oscara, Ryan Gosling je iduće večeri na pravu dodjelu stigao sam. To je pravilo koje on i Eva Mendes prate od početka braka, a nisu ga prekršili ni ovaj put. Niti Eva ide na njegove premijere i dodjele nagrada, niti je on pratnja na događanjima gdje je ona u prvom planu, a svoje kćerke ne izlažu javnosti. Međutim, ako Eva nije prisutna, Ryan ima podršku svoje sestre i roditelja, koji su ga pratili na dodjeli Oscara.