Celebrity

Sedam dokaza da je Carrie Bradshaw zapravo užasna prijateljica

Autor: Žene.ba
Sedam dokaza da je Carrie Bradshaw zapravo užasna prijateljica

Nakon što je prošlo 20 godina od emitiranja serije Seks i Grad, neki su tek sada shvatili koliko je Carrie Bradshaw zapravo loša prijateljica.

Iako Sarah Jessica Parker neprestano brani svoj lik i ističe kako je Carrie "dobra, velikodušna i osoba puna ljubavi na koju se uvijek možete osloniti", mnogi smatraju kako je ovom liku ipak bio poprilično poljuljan moralni kompas. Ovo su samo neki od razloga zbog kojih Carrie Bradshaw ipak nije uzor koji bi se trebao slijediti:

1. Opsjednutost muškarcima

Iako joj je posao bio da piše o vezama i muškarcima, Carrie se vrlo često ponašala kao da ne poznaje ništa drugo osim toga. Da je više slušala savjete njezinih prijateljica, a manje se brinula o odnosu s Facom, možda bi njezin život bio puno manji haos.

2. Selo je za Carrie značilo pakao

Da, Carrie nam je više puta istaknula kako je ona gradska cura, međutim, kada je Aidan odlučio iznenaditi je i odvesti na selo, Carrie se doslovno žalila na svaku sitnicu i ponašala kao da joj je život upropašten. Znala je biti nepodnošljiva.

3. Posramljivanje Samanthe

Znamo, znamo... Ako nečiji moralni kompas ne bismo trebali spominjati, onda je to definitivno Samanthin. Međutim, Carrie kao njezina prijateljica koja je poznaje kao osobu ne bi trebala biti tako puna osuda. Ipak su prijateljice s nekim razlogom.

4. Užasno se odnosila prema Mirandi

Osim što nije bila tu za nju kada je razmišljala o pobačaju, uvijek kada bi se Miranda htjela izjadati o svojim problemima, Carrie bi je prekinula i počela nabrajati svoje "muke" koje su u Mirandinoj glavi vjerojatno bile mačji kašalj.

5. Nije željela nositi zaručnički prsten

Aidan je prema Carrie bio i više nego divan, a ona prema njemu baš i ne. Kada su se zaručili, nije htjela nositi zaručnički prsten na ruci već ga je stavila na lančić i nosila oko vrata jer joj je, kao, bio bliže srcu. Hmm, ne bismo rekli da je to bio razlog.

6. Varala je Aidana s Facom i zatim to prepričala u svojoj kolumni

Nimalo cool. Mislimo da je Aidanu bilo dosta samo saznanje o prijevari, a kamoli ovo, tako reći, hvalisanje pred javnosti.

7. Posvađala se s Charlotte zbog bizarnog razloga

Sjećate li se scene u kojoj se Carrie naljutila na Charlotte jer joj nije dala kaparu za stan? Kaparu u obliku zaručničkog prstena? Kada su nekome cipele važnije od stanarine, očito je da ne gleda realno na stvari i očekuje da će je drugi neprestano izvlačiti iz problema.

Index.hr