Celebrity

Selena Gomez se obukla kao Jennifer Aniston iz 1996. godine

Autor: Žene.ba
Selena Gomez se obukla kao Jennifer Aniston iz 1996. godine

Jennifer Aniston je u devedesetima bila jedna od najvećih stilskih ikona i žene diljem svijeta su htjele izgledati i oblačiti se poput nje.

A čini se da je njen utjecaj još uvijek jak jer je sada Selena Gomez odlučila prekopirati jedno njeno nezaboravno izdanje iz 1996. godine. Pjevačica je pazila na sve detalje pa je outfit upotpunila i jednakim dodacima kao Jennifer, a da joj je glumica zaista poslužila kao inspiracija na Instagramu je potvrdila njezina prijateljica Connar Franklin.

"Predložila sam joj Jennifer Aniston za današnji look. Selena je rekla 'OK', " napisala je Franklin u svojim Instagram Storyjima iznad usporedne fotke Jennifer iz devedesetih i Selene. Pjevačica je, baš poput glumice, obukla crne hlače s tregerima preko bijele majice kratkih rukava, a look je upotpunila velikom crnom torbom, retro sunčanim naočalama ovalnog oblika i šiltericom te je napravila i jednaku frizuru.

Veliki povratak trendova iz devedesetih Seleni je definitivno išao u prilog jer svi komadi koje nosi u modi su i sada, a stare fotke Jennifer Aniston, kao i njezini outfiti iz kultnih Prijatelja mogu i vama poslužiti kao izvrsna modna inspiracija.

Index.hr