Rođeno moje

Severina na Jahorini zaplakala uz pjesmu o sinu, održala i govor

Autor: Žene.ba
Severina na Jahorini zaplakala uz pjesmu o sinu, održala i govor
Foto: Instagram

Hrvatska pjevačica Severina nije odustala od zakazanih nastupa uprkos bolnom periodu koju prolazi nakon što joj je Vrhovni sud Hrvatske oduzeo starateljstvo nad sinom, kojeg je vratio ocu.

Njen prvi nastup nakon ove drame bio je sinoć na Jahorini, gdje je Severina pokušala ostati profesionalna, ali su je ipak savladale emocije.

Desilo se to prilikom izvođenja pjesme "Rođeno moje", koju je Severina 2019. godine posvetila svom sinu i borbi za njega.

Severina nije imala snage da otpjeva cijelu pjesmu, pustila je suzu te dopustila publici da nastavi pjevati ostatak pjesme.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jingle TV (@jingle.tv)


Severina je tokom nastupa na Jahorini održala i jedan govor.

"Nisam ustala iz kreveta četiri dana. Onda sam ustala, morala se obući, našminkati, napraviti frizuru i nakloniti vam se. Prije svega, pokloniti se svim malim i nemoćnim ženicama koje su mi dale snage... Kako mi je lijepo predsjednik Vrhovnog suda rekao, meni velikoj i moćnoj... Ne smijem biti nepoštena, moram zahvaliti i svim muškarcima. Posebno mojim kolegama sa scene, ali i svakom onom malom i nemoćnom muškarčiću", rekla je Severina.