Celebrity

Severina napunila dvoranu u Rijeci, na scenu izašla u prozirnoj haljini

Autor: Žene.ba
Severina napunila dvoranu u Rijeci, na scenu izašla u prozirnoj haljini
Foto: Index.hr

Severina je sinoć napunila Dvoranu mladosti u Rijeci.

Hiljade ljudi sa Severinom su otpjevale njezine najveće hitove, a pjevačica je mnoge ostavila bez daha u prozirnoj haljini koju je odjenula za scenu.

''Ako trebam birati drugi grad nakon Splita – to je Rijeka, koja mi je otvorila svoja njedra 2003. godine, kada sam iz HNK Ivana pl. Zajca, od tadašnje intendantice Mani Gotovac, dobila poziv da glumim u najpoznatijoj predstavi s kvarnerskog područja i to glavnu ulogu u predstavi Karolina Riječk'. Ta predstava je bila najposjećenija predstava, s najvećim brojem odigranih predstava, njih skoro 60 u jednoj godini", rekla je Severina.

"Svi prijatelji koje sam stekla u tom periodu su večeras bili tu, uključujući i moju garderobijerku iz predstave – Saly Kljenak, koja je, osim što je bila moja osobna garderobijerka u 'Karolini Riječkoj', bila i moja garderobijerka na turneji Dobrodošao u klu', 2013. godine. Tada smo imali veliku produkciju, hidraulika nije mogla ući na vrata dvorane Mladosti pa sam zamolila da srušimo vrata, dovratke i zidove oko vrata. Rekli su mi - 'Samo rušite…', a ja sam rekla 'Sagradit ćemo nova, veća i bolja vrata'.

Večeras su kroz ta vrata ušli moji dragi Riječani, kojima od srca zahvaljujem što su još jedanput pokazali koliko me vole, iako moram priznati da sam nakon dugo vremena imala veliku tremu, jer nisam znala jesam li dovoljno zahvalila za sve ove godine ljubavi i ljudskosti", zaključila je Seve.