'I'll be back'

Severina: Odoh u BiH, ali ja ne bježim kao 'naši dečki'

Autor: Žene.ba
Severina: Odoh u BiH, ali ja ne bježim kao 'naši dečki'
Severina

Nakon što je Vrhovni sud Severini oduzeo skrbništvo nad 11-godišnjim sinom Aleksandrom, a ta je odluka izazvala burne reakcije javnosti, pjevačica se ponovo oglasila na Instagramu.

Objavila je video na storyju na kojem se vidi da se nalazi na zagrebačkom aerodromu.

"Ja odoh u Bosnu i Hercegovinu, kao što svi 'naši dečki' bježe u Bosnu i Hercegovinu. Ali ja ne bježim od nikoga", rekla je Severina na snimci te za kraj poručila: "I'll be back", (Vratit ću se), popularnu frazu koju izgovara Arnold Schwarzenegger u Terminatoru.

Inače, Severina će u BiH večeras imati koncert.

Podsjetimo, cijela regija je uz Severinu. Podržali su je kolegice i kolege pjevači, glumci, pisci, kulturnjaci i ostale javne osobe. Pjevačica Rebeka Ljiljak na zagrebačkom Cvjetnom trgu pozirala je s transparentom na kojem piše: "Sve smo mi Severina #nopasaran."

Pozvala je sve da se fotografiraju kako bi izrazili podršku pjevačici. Od tada taj slogan koriste žene širom regije kako bi podržale Severinu. Josipa Pavičić nosila ga je na brošu na dodjeli nagrada Timeless Beauty.

Pažnju je privukla objava zagrebačke knjižare Bookara, u kojoj su kritikovali pjevačicu. Nakon njihove objave nakladnik Fokusa povukao je svoja izdanja iz te knjižare, a nakon njih to su učinili iz Naklade Val.