Nakon tri decenije

Sharon Stone rekreirala ikoničnu scenu iz "Sirovih strasti"

Autor: Žene.ba
Sharon Stone rekreirala ikoničnu scenu iz "Sirovih strasti"
Foto: X

Tri decenije nakon snimanja kultnog filma "Sirove strasti" i legendarne scene ispitivanja, Sharon Stone ponovno je oživjela trenutak koji je proslavio. 

Holivudska glumica, sada i 66-godišnjakinja, rekreirala je scenu koja je šokirala i oduševila publiku. Umjesto bijele haljine, ovaj put je nosila izazovni čipkasti veš u boji fuksije, dokazujući da izgleda fantastično, mladoliko i energično.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Sharon Stone (@sharonstone)

Objava na Instagramu iznenadila je mnoge, budući da je Sharon poznata po svom hrabrom pristupu uloga koje su je definisale. Uloga Catherine Tramell iz "Sirovih strasti" promijenila joj je život preko noći, pa ne čudi što je ponovno ušla u taj lik, makar za potrebe foto sessiona. Fotografija je popraćena natpisom "Basically ... yours", čime je glumica pokazala svoju samouvjerenost i seksepil.

Ova odvažna objava dolazi nakon što je u svojim memoarima otkrila da je čuvena scena snimljena na prevaru. Sharon je opisala kako je režiser Paul Verhoeven prevario da se obnaži pred kamerama, što je rezultiralo njenim bijesnim napuštanjem pretpremijere filma. Verhoeven je odbacio njene tvrdnje, ističući da je svaka glumica svjesna što će se vidjeti ako je zamolite da skine donji veš pred kamerom.

Unatoč kontroverzama, čini se da se Sharon Stone pomirila sa scenom koja je postala kultna.