Zvijezda Hollywooda

Slavna glumica Eva Mendes ima novu zanimaciju

Autor: Žene.ba
Slavna glumica Eva Mendes ima novu zanimaciju
Eva Mendes

Popularna glumica Eva Mendes povukla se iz svijeta glume kako bi se mogla posvetiti majčinstvu i odgoju svojih kćerkica koje dijeli s Ryanom Goslingom.

Upravo su je one inspirisale da pokrene svoj novi projekt koji je najavila ranije ove sedmice.

Posljednji film Eve Mendes izašao je prije deset godina, a glumica je sada otkrila čime se bavi u posljednje vrijeme. Uz odgoj dvije djevojčice, Mendes se prihvatila pisanja te je na Instagramu najavila kako će uskoro objaviti dječju slikovnicu.

View this post on Instagram

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

'Moj najnoviji projekt je pravi rad ljubavi. Biti mama mojim dvjema djevojčicama inspirisalo me je da napišem svoju prvu slikovnicu Desi, mama & neprekidne brige. U ovoj knjizi Desi & mama pokušavaju se nositi s onim strašnim mislima koje mogu preuzeti (posebno noću) i dominirati našim umom. Bilo da je to čudovište ispod njihovog kreveta ili čudovište u njihovoj glavi, zajedno pokušavaju upravljati još jednom noći beskrajnih briga', otkrila je glumica o svom nadolazećem projektu koji je najavila uz fotografiju kako nosi jednu od svojih djevojčica.

Također, pokazala je i kako će izgledati naslovnica na kojoj je jasno da je uzor u liku majke pronašla upravo u sebi te u svojim brigama majčinstva.

Knjiga će izaći 17. septembra, a glumica ne skriva uzbuđenje zbog projekta u koji je, kako kaže, dala cijelu sebe.

'Mislim, istina je da nisam razmišljao o djeci prije nego što sam je upoznao, ali nakon što sam upoznao Evu, shvatio sam da jednostavno ne želim imati djecu bez nje', rekao je Ryan Gosling o zasnivanju porodice s glumicom koja je posve preokrenula njegov svijet.

Gosling i Mendes inače su složni u želji da svoju djecu ne žele izlagati medijima, a poznato je i da ih odgajaju bez pomoći dadilja.