Celebrity

Slavna glumica objavila zaruke pola godine nakon rođenja kćeri

Autor: Žene.ba
Slavna glumica objavila zaruke pola godine nakon rođenja kćeri

Glumica Hilary Duff se zaručila s kantautorom Matthewom Komom.

Sretnu vijest objavila je na svojem Instagramu gdje se pohvalila i svojim dijamantnim zaručničkim prstenom.

https://www.instagram.com/p/BxPrPNtAazt/?utm_source=ig_embed

"Pitao me da mu budem žena", napisala je u opisu galerije fotki na kojima nasmiješena pozira sa svojim zaručnikom i ocem svoje kćeri, a uslijedili su brojni lajkovi i čestitke obožavatelja. Par je u oktobru prošle godine dobio kćer Banks Violet Bair, a Hilary iz bivšeg braka s hokejašem Mikeom Comriejem ima sina Lucu Cruza.

https://www.instagram.com/p/Bw2ayYZBill/?utm_source=ig_embed

Ovo je treća sreća za nju i Matthewa s kojim je u vezi gotovo dvije godine. Par je već dva puta prije hodao i prekidao, što je Hilary otkrila u intervjuu za The Talk.

"Mislim da kad s nekim imaš prošlost, čak i kada ne uspijete iz prvog ili drugog pokušaja, dok god između vas postoji ljubav, sve se može riješiti", rekla je tada glumica. I čini se da je bila u pravu.

https://www.instagram.com/p/BwgU9CMAaAJ/?utm_source=ig_embed

Prije nego što su postali par, Hilary i Matthew surađivali su na njezinom studijskom albumu "Breathe In. Breathe Out" te su se tako i upoznali.

Komi su ovo prve zaruke, a Duff je, kako smo ranije spomenuli, već jednom bila u braku te je nakon razvoda s bivšim suprugom 2015. godine bila u vezi s trenerom slavnih Jasonom Walshom.

Index.hr