Celebrity

Slavna Njemica otkrila kako su djeca prihvatila njezinog novog mlađahnog supruga

Autor: Žene.ba
Slavna Njemica otkrila kako su djeca prihvatila njezinog novog mlađahnog supruga
Prije mjesec dana Heidi Klum udala se u Italiji za 17 godina mlađeg glazbenika Toma Kaulitza, a na vjenčanju su bila prisutna i njezina djeca koju dijeli s bivšim partnerima. Slavna Njemica sada je progovorila kako je njezini nasljednici prihvatili novog supruga i reagirali na cijeli situaciju.
Iako je u svijetu poznatih normalna pojava često mijenjanje partnera te više brakova za nikoga ne predstavlja problem, ne treba zaboraviti da i u tim odnosima najviše stradaju djeca koja su kolateralne žrtve razvoda, prekida i novih ljubavi. No, ako se pita Heidi Klum, koja je trenutno sretnija no ikada sa svojim novim suprugom Tomom Kaulitzom, njezino se četvero djece izvrsno adaptiralo na novonastalu situaciju.
Heidi Klum i Tom Kaulitz
'Za sada se svi izvrsno slažu. Mislim da se funkcionira poprilično dobro', rekla je Klum za američki magazin UsWeekly, a njezin mlađahni suprug dodao je: 'Već učim Leni, Henryja, Jonah i Lou svirati gitaru. To je normalan slijed, ja sam muzičar i po cijele dane sviram i pjevam pa su se i oni zainteresirali za to.'
46-godišnja manekenka četvero djece dijeli s dva bivša partnera. S pjevačem Sealom s kojim je u bračnu luku ulovila tri godine nakon propalog prvog braka, ima troje djece 12-godišnjeg Henryja, 11-godišnjeg Johana i osmogodišnju Lou, dok iz veze s talijanskim biznismenom Flaviom Briatoreom ima 13-godišnju kćer Leni.
Heidi Klum, kćer Leni i novi suprug Tom Kaulitz
Heidi Klum, kćer Leni i novi suprug Tom Kaulitz
Heidi Klum, kćer Leni i novi suprug Tom Kaulitz

Ovih dana Heidi je i potvrdila svoje riječi jer je viđena na tržnici u West Hollywoodu u pratnji supruga i kćerkice Leni koja je sa sobom povela školsku prijateljicu. Skladna obitelj znatiželjno je promatrala štandove, a potom su se svi skupa u skupocjenom automobilu uputili u nepoznatom smjeru.

Heidi se ovo ljeto udala na Capriju za Kaulitza, a prije toga bila je tri godine u vezi s kustosom i trgovcem umjetninama Vitom Schnabelom. Za novog je odabranika imala samo riječi hvale uoči vjenčanja.

'Jako sam sretna, ne znam jesam li ikad u životu bila ovako sretna. Naravno, presretna sam što imam djecu i iznimno ih volim, ali ljubav prema partneru je nešto drugačije', rekla je tada Klum.

tportal.hr