Celebrity

Slavna reperica otkrila da se prije gotovo godinu dana udala u tajnosti

Autor: Žene.ba
Slavna reperica otkrila da se prije gotovo godinu dana udala u tajnosti

Slavna američka reperica Cardi B koja trenutno čeka svoje prvo dijete s kolegom reperom Offsetom, članom hip-hip trija Migos, otkrila je da su njih dvoje u braku već više od godinu dana.

Glasine o tome preplavile su internet u nedjelju navečer, nakon što je reper slučajno oslovio Cardy svojom suprugom na pozornici dodjele BET nagrada, a ona ih je brzo nakon toga potvrdila i na svojem Twitteru.

"Postoji puno trenutaka koje rado dijelim s ostatkom svijeta, no postoje i oni koje želim zadržati za sebe. A upravo jedan takav trenutak je i naše vjenčanje. Naša veza je tada bila tek u usponu i oboje smo bili dosta nezreli, no nismo htjeli ostati jedno bez drugog i jednog jutra smo se odlučili vjenčati pa smo to i učinili. Na vjenčanju smo bili samo nas dvoje i moj rođak. Izrekla sam sudbonosno 'da' bez vjenčanice, šminke i prstena", napisala je Cardi i otkrila da je Offset ipak htio učiniti njihovo vjenčanje malo posebnijim pa je kasnije kleknuo pred njom s prstenom.

https://www.instagram.com/p/BkIN6KzhDHq/?utm_source=ig_embed

"Sada kada znate istinu, možete prestati govoriti da ću roditi izvanbračno dijete", završila je Cardi poruku u svom stilu i tako ušutkala znatiželjnike u startu.

Journal.hr