Celebrity

Slavni par koji se pomirio prije godinu dana prekinuo je po drugi put

Autor: Žene.ba
Slavni par koji se pomirio prije godinu dana prekinuo je po drugi put

Manekenka Bella Hadid i pjevač The Weeknd, punim imenom Abel Tesfaye, ponovno su prekinuli, piše E! News.

Iako se o tome nagađalo u javnosti jer već neko vrijeme nisu viđeni zajedno, izvor blizak paru sada je za tabloid potvrdio da više nisu par.

Kako je naveo anonimni izvor, postalo im je teško održavati vezu na daljinu jer oboje zbog poslovnih obaveza često putuju i posljednjih nekoliko mjeseci viđali su se rijetko.

https://www.instagram.com/p/BvpyXCMAadf/?utm_source=ig_embed

"U posljednje vrijeme su se i puno svađali", otkrio je izvor koji smatra da nisu imali dovoljno vremena da se posvete jedno drugom jer su oboje trenutno najviše fokusirani na svoje karijere - Weeknd radi na novom albumu, a Bella se priprema za Sedmicu mode.

https://www.instagram.com/p/Bt9Hhqxg3AY/?utm_source=ig_embed

Podsjetimo, njih dvoje su se upoznali na festivalu Coachella te su bili u vezi godinu i pol dok nisu prekinuli u novembru 2016. godine. Pjevač je zatim bio u kratkoj vezi sa Selenom Gomez, a nakon prekida s njom ponovno se počeo viđati s manekenkom da bi u julu 2018. godine potvrdili svoju vezu. Bella se u oktobru 2018. preselila u njegov stan u New Yorku, što je potaknulo glasine o njihovim zarukama koje nijedno od njih nikad nije potvrdilo.

A iako su sada prekinuli po drugi put, izgleda da nisu posve odustali jedno od drugoga.

"Nadaju se da će jednog dana ponovno biti zajedno, no sada su fokusirani na sebe i svoje projekte", otkrio je izvor.

Index.hr