Celebrity

Stalker Taylor Swift uhićen, samo dan nakon što je pjevačica progovorila o strahu za svoju sigurnost

Autor: Žene.ba
Stalker Taylor Swift uhićen, samo dan nakon što je pjevačica progovorila o strahu za svoju sigurnost

Jutros je optuženi stalker Taylora Swifta ponovno uhićen zbog navodne provale u njezin dom u New Yorku. Incident se dogodio samo dan nakon je pjevačica u razgovoru s američkim izdanjem ELLE časopisa progovorila o ljudima koji ju uhode i prate.

Policija je uhitila Rogera Alvarada zbog navodne provale i uznemiravanja. Prema njihovim izvješćima, navodno je koristio ljestve da se popne na dvorišni dio kuće na drugom katu i razbio staklena vrata pomoću betonskog bloka. Swift u to vrijeme nije bila kod kuće, rekli su izvori. Ovo je drugi incident koji je Swift imala s Alvaradom u proteklih godinu dana. U travnju 2018. uhićen je zbog provale u stan, tuširanja u kupaonici i spavanja u njezinom krevetu.

U intervjuu koji je objavljen doslovno jučer, Taylor je govorila o tome kako su prijetnje njezinoj sigurnosti utjecale na njezin osobni život, pozivajući se na tabloide koji objavljuju osobne podatke o njoj, poput njezine adrese. “Kada se susrećete s ljudima koji vas prate i koji pokušavaju provaliti u vašu kuću, nakon nekog vremena počnete se pripremati za loše stvari”, rekla je. “Svaki dan pokušavam se podsjetiti na dobro u svijetu, na ljubav kojoj sam svjedočila i na vjeru koju imam u čovječanstvo. Moramo živjeti hrabro kako bismo se uistinu osjećali živima, a to znači da ne damo da nama vladaju naši najveći strahovi.”.

Elle.hr