Nevolje u raju?

Supruga Justina Timberlakea fotografisana bez vjenčanog prstena

Autor: Žene.ba
Supruga Justina Timberlakea fotografisana bez vjenčanog prstena
Foto: Instagram

Justin Timberlake, poznati američki pjevač, nedavno se našao u nevoljama zbog vožnje u pijanom stanju, što je privuklo pažnju medija. Uz to, njegova supruga Jessica Biel snimljena je u New Yorku bez vjenčanog prstena, što je potaklo nagađanja o njihovim bračnim problemima.

Jessica Biel, 42-godišnja glumica koja trenutno snima film "The Better Sister" u New Yorku, primijećena je bez vjenčanog prstena na ruci. Ovaj potez pokrenuo je špekulacije o stanju njihovog braka, koje su navodno uzrokovane Justinovim nedavnim hapšenjem zbog vožnje pod uticajem alkohola. Pjevač je zaustavljen nakon što je prekršio prometne propise, a situacija se brzo proširila svjetskim medijima.

Justin Timberlake i Jessica Biel su u braku od 2012. godine te zajedno odgajaju dva sina, Silasa i Phineasa. Unatoč vanjskom dojmu brižnog oca i supruga, Timberlake je bio predmetom skandala koji su bacili sjenu na njegovu reputaciju. Više puta je priznao probleme s drogama i alkoholom te je bio uhvaćen u kompromitirajućim situacijama s drugim ženama, što je ugrozilo njihovu vezu.

Nakon prethodnih problema, Jessica je jednom prilikom skinula vjenčani prsten, no par se kasnije pomirio i odlučio raditi na popravljanju odnosa. Timberlake je javno izrazio žaljenje zbog svojih postupaka, temu je supruga pružila drugu priliku.

Sada, dok mediji spekuliraju o njihovoj trenutnoj situaciji, ostaje vidjeti kako će se par nositi s javnim pritiscima i osobnim izazovima koji su pred njima. Njihov brak, kao i svaki drugi, prolazi kroz uspone i padove, a vrijeme će pokazati kako će se dalje razvijati njihova priča.