Elegantni izbori

Tamara Kalinić podijelila sa pratiocima prvu probu vjenčanica

Autor: Žene.ba
Tamara Kalinić podijelila sa pratiocima prvu probu vjenčanica
Foto: Instagram

Ljetna sezona, poznata po visokim temperaturama, često se povezuje i sa sezonom venčanja. Od glamuroznih ceremonija poput one Olivie Culpo u custom made Dolce&Gabbana venčanici do romantične prosidbe influenserke Leonie Hanne u Positanu, ljeto donosi brojne bajkovite trenutke. Među mnogim očekivanim događajima, vjenčanje blogerke Tamare Kalinić i njenog izabranika Filippa Teste posebno se ističe.

Romantična prosidba

Pre nego što zaronimo u detalje oko vjenčanja, vrijedi pomenuti romantičnu prosidbu koja je započela ovu ljubavnu priču. Tamara i Filippo su zajedno od 2020. godine, a njihova veza je bila ljubav na prvi pogled. Filippo, koji takođe radi u modnoj industriji, zaprosio je Tamaru u junu 2023. godine u italijanskom gradiću Ravello.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Tamara Kalinic (@tamara)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Tamara Kalinic (@tamara)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Tamara Kalinic (@tamara)

Vjenčanice...

Tamara je na svom TikTok profilu podijelila snimke prve probe vjenčanica, otkrivajući da želi da njena vjenčanica bude djelo italijanske modne kuće Valentino. Tamara i Filippo žele da ostanu vjerni svom ličnom stilu na dan vjenčanja - on će nositi svoje prepoznatljive kaubojke, dok će ona birati haljine koje odgovaraju njenom stilu. Možda ćemo čak vidjeti i vjenčanicu u boji.

@tamara Trying on wedding dresses for the first time🥹 Prepare for the wedding content now that we have so much work to do #bridetobe #weddingdress #wedding ♬ Chopin Nocturne No. 2 Piano Mono - moshimo sound design

Lokacija vjenčanja

Iako konačna lokacija vjenčanja još nije zvanično objavljena, očekuje se da će par odabrati neko luksuzno mjesto koje može primiti veliki broj zvanica. Dvije moguće lokacije koje se razmatraju su jezero Como u Italiji ili glamurozni jug Francuske, uz Hotel Cap-Eden-Roc. Bez obzira na to gde će se održati, nema sumnje da će ovo vjenčanje biti jedno od najromantičnijih i najglamuroznijih događaja ljeta.