Celebrity

Taylor Swift i Stella McCartney otkrile modnu suradnju!

Autor: Žene.ba
Taylor Swift i Stella McCartney otkrile modnu suradnju!

Taylor Swift je otkrila modnu kolaboraciju s jednom od najdražih dizajnerica svjetskih zvijezda i glazbenim potomkom Stellom McCartney.

https://www.instagram.com/p/B1aK-C_lPyr/?utm_source=ig_embed

Suradnja je najavljena putem Twittera u utorak. Swift je iznenadila obožavatelje fotografijom na kojoj sa Stellom drži crtež koji na sebi ima oblake u duginim bojama bombone i dizajn mačaka (naravno).

https://www.instagram.com/p/B1cu5bGnOJa/?utm_source=ig_embed

Pa što znamo? Izgledati će “slatko”, izjavila je Swift. A inspirirana je njenim nadolazećim albumom, Lover (možemo ovaj potez shvatit kao jedan ultra dizajnerski merch za turneju). McCartney je nadodala kako će suradnja također biti “zabavna, smjela i živopisno slavlje”.

https://www.instagram.com/p/B1clZM2H2Mr/?utm_source=ig_embed

S obzirom na Stelline uspjehe kao zagovornice dobrobiti životinja, ova će kolekcija biti korak naprijed za ljubitelje etičkog razmišljanja o modi. Kolekcija će sadržavati boce za višekratnu uporabu, kao i komade izrađene od kožnih alternativa od recikliranog poliestera i biljnog otpada.

Cijeli asortiman sadrži majice, hoodije, jakne i torbe u ograničenom izdanju – u istim pastelnim nijansama neba i svijetlećih bombona kao i za novi album Taylor Swift.

Elle.hr