Ljubav je u zraku

Taylor Swift i Travis Kelce proslavili pola godine veze luksuznim odmorom na Bahamima

Autor: Žene.ba
Taylor Swift  i Travis Kelce proslavili pola godine veze luksuznim odmorom na Bahamima
Foto: X

Američka pjevačica Taylor Swift i igrač američkog nogometa Travis Kelce otišli su na prvi zajednički odmor. Iznajmili su vilu u kojoj na raspolaganju imaju vanjski bazen, teretanu, vinski podrum, sobu za društvene igre, kućicu za goste, ali i privatnu poslugu.

Šest mjeseci veze koja je započela prošlog septembra pop zvijezda Taylor Swift i američki nogometaš Travis Kelce proslavili su na poseban način, na egzotičnoj destinaciji. Za prvi zajednički odmor golupčići su odabrali egzotičnu destinaciju na Bahamima, a slavni par se odmarao u luksuznoj vili Rosalita House na otoku Harbour, u kojoj noćenje košta više od 13 hiljada eura.

Vila Rosalita prvi put je u središte pažnje javnosti dospjela prije četiri godine kad je u njoj odsjela Kylie Jenner, a raspolaže sa šest spavaćih soba, vanjskim bazenom, nekoliko terasa okruženih egzotičnim vrtovima, teretanom, vinskim podrumom, sobom za društvene igre, kućicom za goste i mnogim drugim pogodnostima.

U vili istovremeno može s punim komforom boraviti dvanaest osoba o čijim željama brine osoblje koje je gostima na raspolaganju 24 sata na dan. Uz ostalo o njihovim gastronomskim preferencama brinu dva osobna chefa s kojima dogovaraju vrijeme i vrstu obroka, te tri butlera koji goste, ako oni to žele, prate i na plaži, u šetnji, na izletima brodom... Tu su i tri spremačice, vrtlari, te tjelohranitelji i čuvari čiji broj varira po želji gostiju.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli @rosalitahouse