Stiže reizdanje albuma?

Taylor Swift promijenila profilnu sliku, pa izazvala histeriju na internetu

Autor: Žene.ba
Taylor Swift promijenila profilnu sliku, pa izazvala histeriju na internetu
Taylor Swift / PA

Promjena profilne slike na jednom Instagram profilu stvorila je histeriju na internetu. Radi se o profilu Taylor Swift.

Pjevačica je danas profilnu sliku na Instagramu (i na ostalim društvenim mrežama) promijenila u crno-bijelu verziju prijašnje. To je znak koji su shvatili milioni širom svijeta - stiže Reputation (Taylor's Version). Naime, već se mjesecima među obožavateljima šuška da stiže reizdanje jednog od njenih najpopularnijih albuma, Reputation, koji je objavila 2017. godine, nakon najtežeg perioda u karijeri.

@alexantonides REP TV!!!! #fyp #taylorswift #swifttok #reputationtaylorsversion #reputation #grammys #erastour ♬ original sound - Alex Antonides

S obzirom na činjenicu da je ovaj potez došao tek nekoliko sati prije dodjele Grammyja (gdje Swift dominira sa nominacijama), fanovi se nadaju da će to značiti da će Swift ponovno na jednoj dodjeli nagrada najaviti izlazak svog albuma. Posljednji je put to napravila 2022. godine na dodjeli MTV Music Awardsa kada je najavila album Midnights koji je sad nominovan za album godine.

Album je bio Taylorin način da se obračuna sa Kanyeom Westom, porodicom Kardashian, ali i svima onima koji joj nisu vjerovali kada su Kim i Kanye, kako se kasnije otkrilo, širili laži o njoj i okrenuli milione ljudi širom svijeta protiv nje.

Reputation je ujedno i jedan od ukupno dva preostala albuma koja Taylor dijele od toga da ponovno preuzme potpunu kontrolu nad svojom muzikom koju je, bez njenog pristanka, 2019. godine kupio omraženi Scooter Braun. Uz Reputation, ostao je još samo njen prvi album koji nosi njeno ime - Taylor Swift.

Fanovi predviđaju da će Taylor sa ta dva posljednja reizdanja poslati simboličku poruku - da vraća svoje ime i reputaciju (Reputation).