Dečko Taylor Swift

Travis Kelce otkrio svoje nezaboravno iskustvo susreta s kraljevskom porodicom u Londonu

Autor: Žene.ba
Travis Kelce otkrio svoje nezaboravno iskustvo susreta s kraljevskom porodicom u Londonu
Foto: Instagram

Travis Kelce, slavni igrač američkog nogometa, nedavno je doživio nezaboravan susret s britanskim kraljevskim članovima tijekom boravka u Londonu, gdje je pratio svoju djevojku Taylor Swift na njezinom koncertu. Unatoč građanskom porijeklu i nedostatku iskustva s kraljevskom obitelji, Kelce se hrabro suočio s novom situacijom.

Iako je bio nesiguran oko protokola - da li se treba nakloniti ili samo rukovati, Kelce je pronašao sigurnost uz podršku Taylor Swift. Njihov susret s princem Williamom te njegovom djecom, princezom Charlotte i princem Georgeom, bio je obilježen Taylorinom podrškom i spontanošću.

View this post on Instagram

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

U podcastu "New Heights", Kelce je opisao kako je princ William bio iznimno pristupačan i "cool", te je pohvalio roditeljski pristup koji je omogućio djeci da budu svoji i postavljaju pitanja. Posebno je istakao devetogodišnju princezu Charlotte, opisujući je kao iznimno simpatičnu i znatiželjnu.

View this post on Instagram

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Osvojen britanskim šarmom, Kelce je izrazio oduševljenje Londonom, ističući posebno ugodnost gradskih pivnica i raznolikost koju nudi. Sudjelovanje na Taylorinom koncertu na stadionu Wembley također je bio vrhunac posjeta, gdje se Kelce pojavio u nekonvencionalnom fraku s cilindrom, pokazujući svoju podršku i entuzijazam za svoju djevojku.

Kelceova iskustva u Londonu, od susreta s kraljevskom obitelji do sudjelovanja na spektakularnom koncertu, ostavila su snažan dojam na njega kao osobu i sportaša, dok je grad postao mjesto koje će dugo pamtiti.