Celebrity

Travis Scott nadmašio je samog sebe valentinovskim poklonom za Kylie Jenner

Autor: Žene.ba
Travis Scott nadmašio je samog sebe valentinovskim poklonom za Kylie Jenner

Kada su u pitanju obitelj Kardashian - Jenner i njihove bolje polovice, riječ ''pretjerano'' u njihovom rječniku ne postoji.

U posljednjih nekoliko godina svjedočili smo nevjerojatnim poklonima koje su dobivale i poklanjale sestre ovog klana, a ništa drugačije nije bilo ni ovaj put kada je Travis Scott, dečko beauty mogulice Kylie Jenner i otac njezine kćeri Stormi, odlučio nadmašiti samog sebe poklonom za Valentinovo svojoj boljoj polovici.

Nekoliko lukova u obliku srca načinjenih od hiljadu ruža, zrcalni put osvijetljen svijećama i veliko neonsko srce na kraju? Zvuči kao scena iz filma za nas "smrtnike", ali kao stvarnost za Kylie koja je ovu gestu podijelila s fanovima na Instagram storyjima.

https://www.instagram.com/p/Bt0Z8bjBf-f/?utm_source=ig_embed

Iako nerijetko dobiva nevjerojatne i skupocjene poklone, Kylie se ne boji posegnuti dublje u svoj multimilionski račun kada je u pitanju darivanje osoba koje voli.

Svojoj je kćeri za prvi rođendan priredila nevjerojatnu zabavu u ogromnom prostoru koji je bio podijeljen na sobe od kojih je svaka bila drugačije tematizirana.

https://www.instagram.com/p/Btt6OKyHPk5/?utm_source=ig_embed

Podsjetimo, svojoj je majci Kris za 63. rođendan Kylie poklonila skupocjeni automobil kojim ju je iznenadila usred noći.

https://www.instagram.com/p/BpiqCIwnp9V/?utm_source=ig_embed

Index.hr