Celebrity

U novom dokumentarcu Samantha Markle, polusestra Meghan, ponovno je krenula u napad na trudnu vojvotkinju

Autor: Žene.ba
U novom dokumentarcu Samantha Markle, polusestra Meghan, ponovno je krenula u napad na trudnu vojvotkinju

Obitelj ne možemo birati, čega je Meghan Markle zasigurno svjesna u jeku skandala kojima ju svakoga tjedna časte članovi njezine. U izjavi za dokumentarac “Meghan & The Markles: A Family At War” Samantha je koristila svojih pet minuta slave iskoristila kako bi detaljno opisala kako je njezina sestra, koja je bila veleposlanica UN-a prije veze s princom Harryjem, bezdušna.

Samantha se u kratkom intervjuu osvrnula na to kako se njezina polusestra odnosi prema njihovom ocu koji je nedavno objavio privatno pismo koje mu je Meghan poslala poslije kraljevskog vjenčanja. Mnogi britanski mediji su odlučili da pismo neće objaviti, budući da se radi o privatnom pismu čijom bi se objavom samo bezosjećajno zadiralo u privatnost članice kraljevske obitelji.

“Ona ili nema srca ili bi činila sve što je u njezinoj moći kako bi mu (ocu) pružila udobnost, bila ljubazna i milostiva, i pobrinula se da mu bude ugodno u starosti.” komentirala je Samantha.

Mnogi naslućuju kako je oštru kritiku od strane Meghanina oca i polusestre, potakla izjava princa Harryja koji je za BBC radio još u 2017. godini izjavio kako se Meghan odlično snalazi i kako je to vjerovatno obitelj koju nikad nije imala. Iako dokumentarac navodi kako je već i prije te kontroverzne izjave Samantha nazvala Meghan “sponzorušom”.

Koji motiv za krajnje neprimjerene komentare imaju otac i polusestra Meghan Markle, možemo samo nagađati i  prokomentirati kako riječi nekada više govore o osobi koja ih je izrekla, nego o onome na koga se odnose.

Elle.hr