Celebrity

Velika tragedija Tine Turner: Ubio se njen najstariji sin

Autor: Žene.ba

Ikona muzike Tina Turner proživljava najteže dane. Kako javlja američki TMZ, njen najstariji sin Craig Raymond, kojeg je rodila u vrijeme dok je bila u vezi sa  saksofonistom Raymondom Hillom,  počinio je samoubistvo u svom losanđeleskom domu. 59-godišnji Craig se u utorak upucao u stanu u kvartu Studio City, a policija koja je izašla na uviđaj mogla je samo konstatirati smrt.

U vrijeme tragičnog događaja, Turner je bila na Paris Fashion Weeku. Pjevačica koja u posljednje vrijeme rijetko putuje, te najradije boravi u svom švicarskom domu, odmah je napustila Francusku i uputila se ka Americi.

Samo dva sata prije nego što je vijest objavljena fanovi su na društvenim mrežama dijelili fotografije Tine Turner s Armanijeve revije koju je u Parizu pratila u društvu glumice  Juliette Binoche. Odmah po saznanju za tragični događaj počeli su izražavati saučešće nesretnoj Tini, koja je Craiga rodila kad je imala samo 18 godina. Bila je u vezi sa Hillom, koji je bio saksofonista u bendu Ikea Turnera “Kings of Rhythm” za kojeg se udala nakon što je okončala vezu s Hillom. Kasnije je Ike usvojio Tininog i Hillovog sina.

Azra.ba