Policija objavila fotografiju

Uhapšen glumac i pjevač Justin Timberlake, uskoro izlazi pred sud

Autor: Žene.ba
Uhapšen glumac i pjevač Justin Timberlake, uskoro izlazi pred sud
Foto: Instagram

Pop zvijezda se suočava s optužbama za vožnju pod uticajem alkohola i očekuje se da će biti izveden pred sud uskoro.

Pjevač Justin Timberlake uhapšen je rano u utorak na Long Islandu, saopštila je policija Sag Harbora. Pop zvijezda se suočava s optužbama za vožnju pod uticajem alkohola i očekuje se da će biti izveden pred sud uskoro. Mediji u Americi pišu kako  okolnosti Timberlakeovog hapšenja nisu još poznate.

Oči su mu bile krvave i staklene, a prema kaznenoj prijavi, pjevač je triput odbio alkotest te je policajcima rekao da je popio “samo jedan martini”.

Pjevač je optužen za vožnju u pijanom stanju, udaranje u znak stop i za prelaženje u suprotnu traku. Branio se da nije kriv i pušten je na slobodu bez kaucije, ali zabranjena mu je vožnja na godinu dana u državi New York.

Timberlake ima dva koncerta u Chicagu ovaj vikend i dva nastupa u New Yorku sljedeće sedmice i nije još uvijek poznato hoće li se pojaviti na tim nastupima i s kakvim će se optužbama suočiti na sudu. Ovaj vikend je poznati pjevač na Instagramu povodom Dana očeva podijelio iskrenu objavu hvaleći svoje sinove - Silasa kojem je devet godina i Phineasa koji ima tri godine. 

''Moja dva najveća dara. Svakim danom učim više o sebi samo zato što ste me oboje izabrali da vam budem tata. Uvijek ću biti tu za vas i kada bude teško i kada bude lako.  Hvala vam što ste mi dali najveću svrhu za Dan očeva'', napisao je Timberlake i dodao:

''Sada igrajmo igru ​​u kojoj ćemo se svi samo opustiti i pustiti tatu da gleda posljednje kolo US Opena. Živjeli svi očevi. Pozdravljam vas!''

Na svom Instagramu je i Justinova supruga Jessica Biel također podijelila čestitke svom suprugu povodom Dana očeva.

''Ti si naša stijena. Stijena na koju se penjemo, oslanjamo se. Stijena koja nas zaklanja od sunca. Volimo te'', poručila mu je supruga Jessica Biel.