Celebrity

Uoči prve godišnjice, Harry i Meghan otkrili behind the scenes fotke s vjenčanja

Autor: Žene.ba
Uoči prve godišnjice, Harry i Meghan otkrili behind the scenes fotke s vjenčanja

Jedno od najiščekivanijih kraljevskih vjenčanja pratili smo tačno prije godinu dana. Velika bajka u kojem je “obična” djevojka osvojila princa i službeno postala Vojvotkinja od Sussexa zaokupila je pažnju svijeta za vrijeme svečanosti koja se odvijala cijelog jednog majskog vikenda 2018. godine.

Pred očima javnosti princ Harry i Meghan Markle izrekli su svoje sudbonosno da 19. maja 2019. u dvorcu Windsor, a iako su fotografi bili na svakom koraku, nisu odmah objavljeni svi detalji ceremonije. Zato je par koji je nedavno dočekao svoje prvo dijete, malog Archieja Harrisona Mountbatten-Windsora, odlučio uoči prve godišnjice braka na službenim kanalima objaviti behind the scenes fotografije vjenčanja.

https://www.instagram.com/p/BxotAfKgy1o/?utm_source=ig_embed

JOŠ NEPOZNATE FOTKE S VJENČANJA HARRYJA I MEGHAN

Video fotografija koje do sad nisu objavljivanje montiran je uz pjesmu This Little Light of Mine zbora Kingdom Choir, koji im je pjevao na samom vjenčanju.

Od intimnog trenutka koji je novopečeni bračni par podijelio odmah nakon ceremonije, preko momenta kada je princ Charles uzeo mladenku pod ruku da prošeću do oltara pa sve do poljupca za sve prisutne, kolaž fotografija prikazuje svu draž toga dana. Uz video, Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa zahvalili su se svima koji su bili uz njih toga dana.

Journal.hr