Celebrity

Veliki skandal koji je ozbiljno uzdrmao dodjelu nagrada Oscar

Autor: Žene.ba
Veliki skandal koji je ozbiljno uzdrmao dodjelu nagrada Oscar

Nakon što su u javnost isplivale njegove nepromišljene i neugodne homofobne izjave koje je prije desetak godina pisao putem društvenih mreža, komičar Kavin Hart obratio se javnosti preko Twittera: 'Odlučio sam ne voditi dodjelu Oscara ove godine. To je zato jer ne želim skretati pažnju na sebe kad bi trebali slaviti toliko talentiranih umjetnika. Iskreno se ispričavam LGBT zajednici za bezosjećajne riječi iz moje prošlosti. Žao mi je što sam povrijedio ljude. Razvijam se i tako želim nastaviti. Moj je cilj približiti ljude, a ne nas rascijepiti. Puno ljubavi i zahvalnosti Akademiji. Nadam se da ćemo se ponovo sresti'.

Iako se u medijima potom špekuliralo kako je ta zahtjevna uloga trebala biti potom dodijeljena glumcu Eddiju Murphyju, 57-godišnja se zvijezda na toj časti zahvalila.

profimedia-0304969842

‘Posao domaćina Oscara postao je nepoželjan u holivudskim krugovima. Vrlo malo ljudi pristaje na takav teret. Mnogo je tu odgovornosti’, objasnio je pak Matthew Belloni, urednik magazina Hollywood Reporter te time otkrio kako su organizatori u velikim problemima jer ne mogu pronaći osobu koja bi se prihvatila te teške, ali prestižne uloge.

Cosmopolitan.hr