Celebrity

Victoria Beckham objavila selfie bez vjenčanog prstena i rasplamsala glasine o razvodu

Autor: Žene.ba
Victoria Beckham objavila selfie bez vjenčanog prstena i rasplamsala glasine o razvodu

Glasine o razvodu Davida i Victoria Beckham kruže već nekoliko dana.

Iako ih je par porekao i nazvao lažnim vijestima, Victoria ih je ponovo rasplamsala svojom posljednjom objavom na Instagramu. Bivša Spajsica objavila je selfie u ogledalu kojim se pohvalila svojim outfitom, no obožavateljima je pažnju skrenuo drugi detalj na fotografiji.

https://www.instagram.com/p/BkOK-kWF5TH/?utm_source=ig_embed

Victoria je nosila majicu vojničkog uzorka i traperice, oboje iz svoje najnovije dizajnerske kolekcije. Očekivano, obožavatelji su je obasuli komplimentima, no mnogi od njih su se zapitali i gdje joj je vjenčani prsten.

Očigledno, Victoria ga na ovoj fotografiji zaista nema, no njen glasnogovornik ovoga je puta brzo reagirao i u startu utišao glasine.

https://www.instagram.com/p/Bj2TPMrly5X/?utm_source=ig_embed

"Kada bih krenuo odgovarati na sve blesave glasine o Beckhamovima ne bi mi bilo dovoljno 24 sata u jednom danu. Kakve gluposti. Nema nikakvog razvoda, sve su to laži koje se šire društvenim mrežama", izjavio je glasnogovornik za Daily Start Online.

David i Victoria u braku su već 18 godina i zajedno imaju četvero djece: 19-godišnjeg Brooklyna, 15-godišnjeg Romea, 13-godišnjeg Cruza i 6-godišnju Harper.

https://www.instagram.com/p/BgLwDO7B6wH/?utm_source=ig_embed

Index.hr