Prisjetila se i Rolls Royce-a

Victoria Beckham u ekskluzivnom intervjuu za Vogue se osvrnula na svoj brak sa Davidom

Autor: Žene.ba
Victoria Beckham u ekskluzivnom intervjuu za Vogue se osvrnula na svoj brak sa Davidom
Foto: Victoria Beckham

Iako je prošlo 26 godina otkako je prvi put krasila naslovnicu Voguea, Victoria Beckham i dalje briljira kao ikona stila i modne inovacije. U najnovijem izdanju australskog Voguea, bivša Spajsica i uspješna modna dizajnerica pojavila se u odvažnoj mini haljini iz vlastite kolekcije, koja je savršeno istakla njenu figuru.

U ekskluzivnom intervjuu s glumicom Nicole Kidman, Victoria je podijelila uvide u svoj život, uključujući i važnu prekretnicu u braku s legendarnim nogometašem Davidom Beckhamom.

Victoria i David Beckham ove godine slave 25 godina braka, a dizajnerica je otkrila kako su ušli u novo poglavlje svog života. "Dok su djeca bila mlađa, nismo imali mnogo vremena za nas dvoje. Biti supruga, majka i istovremeno graditi karijeru bilo je puno posla. Sada, kada su djeca starija i polako napuštaju 'gnijezdo', konačno imamo priliku posvetiti se jedno drugome," rekla je Victoria. S četvero djece – 25-godišnjim Brooklynom, 21-godišnjim Romeom, 19-godišnjim Cruzom i 13-godišnjom Harper – ovaj trenutak je za par značajan i uzbudljiv.

Tajna dugog braka: Poštovanje i smijeh

Tokom razgovora s Nicole Kidman, Victoria je otkrila tajnu uspješnog braka: "David i ja uživamo u svakom trenutku provedenom zajedno i uvijek se smijemo, bez obzira gdje se nalazimo. Mislim da je to rijetkost kod parova koji su zajedno toliko dugo. Svaki dan ga volim sve više." Victoria je također komentarisala urnebesnu anegdotu iz Netflixovog dokumentarca o njihovom životu.

Naime, u urnebesnom isječku iz serije, David se izrugivao njezinim tvrdnjama da je odrasla u radničkoj porodici, natjeravši je da prizna kako se u školu vozila u tatinom Rolls-Royceu, što baš i nije nešto što je karakteristično za radničku klasu. Za Vogue je komentarisala i tu anegdotu.

"Išla sam u državnu školu i nismo živjeli u velikoj kući. Čim je moj otac zaradio dovoljno novca, otišao je i kupio sebi Rolls-Royce. Jedan dan smo išli u školu u Rolls-Royceu, a drugi u kombiju jer je on i dalje radio, bio je veletrgovac električnom opremom", objasnila je dizajnerica.

"Ja i moja braća i sestre smo ga molili da nas vozi u školu tim kombijem, na neki nam je način bilo neugodno voziti se u Rolls-Royceu. Kako su se vremena promijenila, danas bismo svi odmah radije sjeli u Rolls, kakav kombi", dodala je.

Victoria se u intervjuu osvrnula na svoje iskustvo u modnoj industriji i priznala: "Kad sam tek počinjala, bila sam jako naivna. Danas, s iskustvom koje imam, nisam sigurna bih li imala hrabrosti krenuti tim putem."