Sentimentalna haljina

Violet Affleck u haljini svoje maćehe Jennifer Lopez proslavila 18. rođendan

Autor: Žene.ba
Violet Affleck u haljini svoje maćehe Jennifer Lopez proslavila 18. rođendan
Foto: X

Latino diva Jennifer Lopez ostavila je neizbrisiv trag na modnoj sceni svojim upečatljivim izdanjima, među kojima je i romantična Dolce&Gabbana haljina koju je nosila prošle godine na Valentinovo s tadašnjim suprugom Benom Affleckom. Ova haljina nedavno je ponovo zasjala, i to na neočekivan način – na svojoj 18. rođendanskoj proslavi, Benova kćerka Violet Affleck odabrala je istu kreaciju.

Violet je u haljini upotpunila svoj izgled sportskim patikama, dodajući ležeran, ali šik dodir, dok je Jennifer prošle godine na glamuroznoj večeri za Dan zaljubljenih nosila haljinu s kaišem, dijamantnim naušnicama i zlatnim sandalama na visoke potpetice, naglašavajući svoj blistavi izgled. Iako su njihovi roditelji trenutno u procesu razvoda, čini se da su djeca, uključujući Violet i 16-godišnje blizance Jennifer Lopez, Emme i Maxa, u sjajnim odnosima i i dalje provode vrijeme zajedno.

Prema nedavnim izvještajima, Ben i Jennifer su pripremili papire za razvod, ali još uvijek čekaju pravi trenutak za službeno podnošenje zahtjeva. Izvori bliski paru ističu da je Ben odgodio podnošenje zahtjeva kako bi zaštitio Jennifer, posebno s obzirom na to da su u cijelu situaciju uključena i njihova djeca.

"U ovo je uključeno petoro djece i Jennifer još uvijek nije potpuno prihvatila da je gotovo," rekao je izvor blizak paru.

Uz Violet, Ben s bivšom suprugom Jennifer Garner dijeli sina Fina (15) i Samuela (12). Upoznali su se na snimanju filma "Pearl Harbor", a vjenčali su se u junu 2005. godine, šest mjeseci prije rođenja prve kćerke. Vijest da se rastaju objavili su deset godina kasnije, a službeno su podnijeli zahtjev za razvod 2017. godine. Ona je nakon toga pronašla novu ljubav s biznismenom Johnom Millerom, dok je Ben obnovio svoju romansu s Lopez.