Celebrity

Vjenčali se najkontroverzniji YouTuberi: Prijatelji im daju dva mjeseca

Autor: Žene.ba
Vjenčali se najkontroverzniji YouTuberi: Prijatelji im daju dva mjeseca

YouTuberi su postali jedni od najbogatijih influencera, ali nisu svi smatrani dobrim uzorom. Kad bi se birale najkontroveznije YouTube ličnosti, u finalu bi zasigurno bili Tana Mongeau i Jake Paul. Tim je više njihova veza zaintrigirala javnost.

https://www.instagram.com/p/BzEIVuthmqD/?utm_source=ig_embed

Nakon samo dva mjeseca veze, Jake i Tana su objavili zaruke, a vjenčali su se na nevjerovatno ekstravagantnom vjenčanju.

Obožavatelji su odmah počeli sumnjati u istinu. Mnogi su tvrdili da je to samo još jedan bizaran PR potez po kojima su oboje poznati.

https://www.instagram.com/p/ByyMky4hMoe/?utm_source=ig_embed

Naime, Tanina karijera obilježena je skandaloznim pokušajem festivala TanaCon koji se pretvorio u noćnu moru do te mjere da su zaoslenici Hitne pomoći morali intervenirati, a Jake Paul bio je u toliko skandala da ih je teško nabrojati sve.

https://www.instagram.com/p/BxI46KmnXXX/?utm_source=ig_embed

Sasvim netipično vjenčanje

Vjenčali su se u tzv. ‘Jana’ mansionu, a oni koji su htjeli mogli su pratiti live prijenos svadbe za 50 dolara. Tana je prvo obukla šljokičastu vjenčanicu s čipkastim veom, zatim se presvukla u raskošnu haljinu bez naramenica, a Jake je nosio bijeli šešir, bijelo odijelo te crni kišobran.

https://www.instagram.com/p/B0gBxjKj13u/?utm_source=ig_embed

Uskoro je izbila neobična tučnjava, a zatim ih je neko polio šampanjcem dok su bili na oltaru – sve je to odalo dodatni dojam da je planirano. Mladoženjin brat, jednako kontroverzan Logan Paul, za BuzzFeed je otkrio kako braku daje maksimalno mjesec.

https://www.instagram.com/p/B0ft9benZrX/?utm_source=ig_embed

Insajderi su otkrili kako su vjenčanje i zabava djelovali poprilično ‘jeftino’, a Tana i Jake su cijelo vrijeme sjedili ‘na tronu’ koji je bio posebno napravljen za njih.

Najbolje od svega – pokupili su se nakon sat i po, a s lokacije su otišli odvojeno.

Azra.ba