Celebrity

Voštana Khloe Kardashian od stvarne se razlikuje samo po jednom detalju

Autor: Žene.ba

Slavna starleta dobila je svoju dvojnicu od voska.

Khloe Kardashian jučer je proslavila svoj 34. rođendan povodom čega je muzej Madame Tussauds u Las Vegasu otkrio njenu voštanu figuru. A sličnost između stvarne i voštane Khloe je zaista nevjerojatna i razlikuju se tek po jednom detalju.

Voštana Khloe nosi čipkasti bodi i uske traperice svog branda Good American te crne Louboutinke, a iz muzeja su očigledno iskopirali izdanje koje je nosila u listopadu 2016. godine na eventu povodom lansiranja njenih traperica u prodaju.

Jedina razlika su štikle i kosa, jer je Khloe tada imala krznene sandale i wet look frizuru, no to je zanemarivo, a ono što nas ipak bode u oči obline na njenoj voštanoj figuri koje nisu tako raskošne kao i kod prave Khloe.

Ipak, starleta je na svojem Twitteru otkrila da je jako zadovoljna svojom voštanom dvojnicom i očito joj ne smeta što su joj umjetnici iz muzeja podarili dosta uže bokove i bedra.

https://twitter.com/TussaudsVegas/status/1011687318833516544?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.index.hr%2Fclanak.aspx%3Fid%3D2007509

"Ovo je pomalo zastrašujuće!!! @TussaudsVegas, odradili ste odličan posao!"  napisala je Khloe.

Index.hr