"You Can Make It"

Will Smith se vraća muzici s novim hitom

Autor: Žene.ba
Will Smith se vraća muzici s novim hitom
Foto: Instagram

Will Smith, poznati glumac i muzičar, nakon sedam godina diskografske pauze, oduševio je svoje fanove najavom novog singla pod nazivom "You Can Make It". Premijera pjesme dogodit će se 30. juna na dodjeli BET nagrada, gdje će Smith prvi put izvesti ovaj novi uradak pred publikom uživo.

Reakcije na društvenim mrežama nakon objave singla bile su izuzetno pozitivne, sugerišući da bi nova pjesma mogla postati pravi hit. Fanovi su s oduševljenjem dočekali povratak Willa Smitha muzičkoj sceni, ističući kako je muzika oduvijek bila inspiracija i podrška u njihovim životima.

Smith je svoj povratak najavio i na svom Instagram profilu, gdje je podijelio video svirajući svoju novu pjesmu na klaviru. U svojoj poruci, istakao je kako je muzika bila važna podrška i njemu tokom teških trenutaka, te kako želi da njegova muzika donese radost i svjetlo svojoj publici.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Will Smith (@willsmith)

Osim kao glumac, Will Smith je započeo svoju karijeru kao muzičar, osvojivši prvi Grammy zajedno s Jeffom Townesom 1989. godine za njihovu rap pjesmu "Parents Just Don't Understand". Kroz godine, Smith je izgradio uspješnu karijeru u muzici i filmu, postavši jedna od najvećih holivudskih zvijezda s nizom uspješnih filmova poput "Dan nezavisnosti", "Ljudi u crnom" i "Ali".

Njegov povratak muzici s novim singlom označava emotivan povratak jednog od najpoznatijih i najcijenjenijih umjetnika današnjice na scenu koja ga je prvobitno i proslavila.