Celebrity

Zašto društvene mreže bruje o baby shower darivanju Meghan Markle u New Yorku?

Autor: Žene.ba
Zašto društvene mreže bruje o baby shower darivanju Meghan Markle u New Yorku?

Društvene mreže ne mogu se nikako zasititi praćenja Meghan Markle tijekom njezinog trenutnog posjeta New Yorku.

Vojvotkinja od Sussexa je fotografirana napuštajući svoj hotel kako bi odputovala do Upper East Sidea, gdje se održava njezin baby-shower (darivanje bebe).

Meghan se pojavila u chic izdanju u ležernom vintage crnom trapez kaputu William Courrèges Haute Couture, crnim skinny trapericama i viskoim petama boje kože. Cipele je uparila s torbom u identičnoj nude nijansi.

Kasnije se pojavila u Polo baru u društvu tenisačice Serene Williams i prijatelja. Za večernju zabavu odlučila se za tamno-plavi kaput i crne čizme.

Izvor blizak Meghan rekao je časopisu Harper’s Bazaar kako je Meghanino putovanje u New York planirano mjesecima. “Putovanje je lijepa prilika da sretne prijatelje i provede vrijeme u gradu koji voli”, rekao je izvor blizak vojvotkinji. “Ovo će biti posljednji put da će mnogi od njih vidjeti Meg dok se beba ne rodi, pa je lijepo dijeliti dragocjene trenutke.”  U obilju negativnih komentara koji okružuju vojvotkinju u zadnje vrijeme, mnogi su mediji prenijeli vijest kako će se zbog putovanja u NYC Meghan naći u nemilosti kraljice te kako joj tamo nije ostalo puno prijatelja, zbog čega su na Twitteru neki korisnici odlučili stati uz Meghan.

https://twitter.com/LadyVDFrances/status/1097931567815524352

Dok su drugi nastavili s kritikama članice kraljevske obitelji s kojom nemaju dodira.

https://twitter.com/HMQueenDani/status/1097972182574075904

Elle.hr