Celebrity

Zašto Meghan smije nositi crveni ruž i kršiti kraljevska pravila, a Kate ne

Autor: Žene.ba
Zašto Meghan smije nositi crveni ruž i kršiti kraljevska pravila, a Kate ne

Iako su obje vojvotkinje, njihove uloge u kraljevskoj obitelji znatno se razlikuju.

Kada je Meghan prije nekoliko mjeseci istupila u javnost noseći suptilan crveni ruž na usnama, mnoge obožavatelje i pratitelje kraljevske obitelji to je iznenadilo jer kraljevska pravila nalažu suptilnost i minimalizam kada su u pitanju šminka, nakit i, u većini slučajeva, odjeća, u što se crveni ruž baš i ne uklapa.

Međutim, kako prenosi Pop Sugar, zbog velike razlike u ulogama između Kate i Meghan, neka pravila se ne odnose na obje.

Naime, ako princ William postane kralj, a Kate kraljica, njezina uloga u Velikoj Britaniji postat će iznimno značajna, a veća odgovornost donosi i stroža pravila kada je izgled u pitanju.

S druge strane, vrlo su male šanse da princ Harry postane kralj, a Meghan kraljica zbog svih koji imaju pravo na titulu prije njega, stoga je Meghanina uloga u kraljevskoj obitelji automatski manja nego ona koju ima Kate pa je njoj dopušteno "kršiti" neka modna i beauty pravila koja nalaže kraljevska obitelj.

Upravo zato ćemo Meghan vrlo vjerojatno viđati u nešto kraćim haljinama nego Kate i s hrabrijim make-upom jer su njezine granice ipak nešto šire nego one koje mora poštivati vojvotkinja od Cambridgea.

Index.hr