Celebrity

Zgodni Brooklyn Beckham prvi put prošetao crvenim tepihom s novom djevojkom

Autor: Žene.ba
Zgodni Brooklyn Beckham prvi put prošetao crvenim tepihom s novom djevojkom

Događaj po kojem ćemo najviše pamtiti ovogodišnji Filmski festival u Cannesu definitivno je premijera novog Tarantinovog filma Once Upon a Time in Hollywood.

Crveni tepih uoči premijere preplavile su neke od najvećih holivudskih faca, uključujući Leonarda DiCaprija, Brada Pitta i Margot Robbie, ujedno i glavne zvijezde filma.

A pažnju je plijenio i jedan zgodni mladi par, koji se prvi put zajedno pojavio na crvenom tepihu iako su u vezi još od decembra prošle godine. Riječ je o najstarijem sinu Victorije i Davida Beckhama, 20-godišnjem Brooklynu i njegovoj godinu dana starijoj djevojci, manekenki Hani Cross.

Zgodni Brooklyn za tu je prigodu obukao crno odijelo s bijelom košuljom i leptir-mašnom, kako nalaže i dress code festivala, dok je Hana odabrala crnu kožnu haljinu zbog koje smo se prisjetili jednog legendarnog modnog trenutka Brooklynovih roditelja.

David i Victorija upisali su se u modnu historiju kada su se na novogodišnjem partyju u Manchesteru 1999. godine pojavili u usklađenim kožnim izdanjima s potpisom modne kuće Versace, a iako Brooklyn nije nosio kožu, morate priznati da je slika i prilika svog oca iz mlađih dana.

Index.hr