Celebrity

Zoe Kravitz i rock’n’roll vjenčanje godine u Parizu

Autor: Žene.ba
Zoe Kravitz i rock’n’roll vjenčanje godine u Parizu

Mjesec dana nakon vjenčanja, Zoe Kravitz i Karl Glusman su polako počeli dizati veo tajne sa svadbenog trijumfa zbog kojeg je cijeli Hollywood otputovao u Pariz u julu.

Vjenčanje Zoe Kravitz i Carla Glusmana održano je u glavnom gradu Francuske. 30-godišnja glumica i 31-godišnji glumac potajno su potpisali bračni ugovor u maju te su nakon toga priredili svečanu ceremoniju za prijatelje i rodbinu.

Svečana zabava održana je u pariškom domu Lennyja Kravitza. Među uzvanicima bile su i majka glumice Liza Bonet sa suprugom Jasonom Momoaom, Nicole Kidman, Laura Dern, Reese Witherspoon, Denzel Wshington, Cara Delevingne i mnogi drugi. Svadbena zabava bila je zatvorena za sve autsajdere, no polako su mladenci ipak odlučili počastiti javnost s fotografijama genijalnih outfita koje su odlučili nositi te večeri.

Novopečeni mladenci objavili su fotografije na svojim Instagram profilima u personaliziranoj vjenčanoj robi – kožnim jaknama s obojenim portretima u golemim srcima i s natpisom Just married na leđima, u kojima su oboje plesali tijekom cijele noći.

Elle.hr