Britanska muzička diva

Adele najavila pauzu od muzičke karijere: Evo gdje će održati koncerte prije odmora

Autor: Žene.ba
Adele najavila pauzu od muzičke karijere: Evo gdje će održati koncerte prije odmora
Foto: Adele

Kako ljeto donosi godišnje odmore, čini se da je Adele odlučila slijediti trend i uzeti pauzu od svoje uspješne muzičke karijere. U ekskluzivnom intervjuu za njemačku televiziju ZDF, britanska diva otkrila je da će nadolazeći nastupi u Europi biti njezini posljednji neko vrijeme.

„Nemam planove za novu muziku“, priznala je Adele. „Želim veliki odmor nakon svega i planiram se posvetiti drugim kreativnim projektima.“

Za mnoge ljubitelje muzike, ovo je iznenađujuća vijest, no za one koji prate Adeleinu karijeru, nije potpuno neočekivano. Adele je poznata po dužim pauzama između albuma. Na primjer, između njenog drugog albuma, 21, i trećeg, 25, prošlo je četiri godine, a između 25 i najnovijeg albuma 30 čak šest godina.

Trenutno je nejasno koliko će pauza trajati—može biti nekoliko mjeseci, godina, ili čak duže. No, kako god bilo, ne želimo propustiti priliku uživati u njezinom glasu dok još možemo. Srećom, Adele će u augustu ove godine konačno nastupiti u Europi nakon osam godina.

Nažalost, njeni nastupi će se održati samo u Münchenu, gdje će izvesti čak deset koncerata. Tako će München ovog augusta postati središte za obožavatelje Adele. Datumi koncerata su 2., 3., 9., 10., 14., 16., 23., 24., 30., i 31. august, a cijene karata počinju od 185 eura. Karte možete pronaći na službenim prodajnim mjestima.

Adele je bez sumnje jedna od najutjecajnijih pjevačica današnjice, koja nadahnjuje sve generacije svojim pjesmama koje su postale himne ljubavi, tuge i nade.